Even voorstellen

Mijn naam is Linda Steur. In 1997 heb ik de opleiding Logopedie in Utrecht afgerond en in 1998 ben ik gestart met een logopediepraktijk in Heerhugowaard. Inmiddels is de praktijk meerdere keren verplaatst en heb ik gewerkt in Berkhout, Wognum en Spanbroek.

In de afgelopen 26 jaar heb ik veel mensen kunnen helpen, zowel kinderen als volwassenen, met allerlei uiteenlopende hulpvragen. Het geeft mij veel voldoening om te zien dat een kind zich verstaanbaar kan maken of beter mee kan komen in de klas, dat iemand na een hersenbloeding weer wat beter kan communiceren enz.

Om mijn kennis bij te houden en uit te breiden, doe ik regelmatig cursussen. Ook ben ik lid van de Kwaliteitskring Heerhugowaard e.o., waar we met collega’s allerlei onderwerpen behandelen. Verder is er regelmatig overleg en samenwerking met onder andere leerkrachten, verzorgers, andere disciplines (zoals fysio, -ergotherapie).

In 2024 gaat er het een en ander veranderen. De praktijk is in mei verhuisd naar Zuidermeer. Tevens zijn mijn man en ik bezig met het opstarten van een zorgboerderij op deze plek. Hier gaan we dagbesteding aanbieden voor onder andere mensen met dementie, niet aangeboren hersenletsel, verstandelijke beperking, burn-out.

Scroll naar boven